Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0: Ό,τι και αν γίνει το πρωτάθλημα είναι στον Πειραιά

Share

Με φρέσκα και νέα σε ηλικία πρόσωπα αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, αφού το ρόστερ είχε μέσω όρο ηλικίας τα 24 έτη.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν τη δυναμικότητα και τη σιγουριά που έπρεπε στο 1ο ημίχρονο και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που κυριάρχησαν ως επί το πλείστον.

Οι πρώτες καλές στιγμές ήρθαν μέσα στο 1ο δεκαπεντάλεπτο όταν ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Μπουχαλάκη έπειτα από σουτ.

Μέχρι και το 40ο λεπτό η κατοχή της μπάλας ήταν για τους φιλοξενούμενους και στο 42’ ο Ολυμπιακός έφτασε για μία ακόμη φορά, κοντά στο γκολ με τον Χασάν να πιάνει ωραίο κεφαλιά από κόρνερ όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε πάλι την κυριαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκτός αυτού ο Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε τους πειραματισμούς με την εντεκάδα. Έκανε αλλαγή τερματοφύλακα στο 83’ όταν ο Καραργύρης πέρασε στη θέση του Τζολάκη.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Αστέρας Τρίπολης, έπειτα από το σημερινό αποτέλεσμα, συμπληρώνει …βαθμούς και μένει στην …θέση.

Αστέρας Τρίπολης: Νίκος Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Γιάννης Χριστόπουλος, Καστάνο Πέπε, Φεντερίκο Αρλβάρεζ, Χιμένεθ Βαλιέντε (Γιώργος Κανελόπουλος 67’), Εμάνουελ Μουνάφο (Μπελόκ Φράνκο 46’), Ροντρίγκο Γκόμες (Ριέρα Άντριαν 74’), Ρίτζις Κρέσπι, Αλί Μπαμπά (Τιλίκα Λέο 67’), Χιερόνιμους Μπαράλες (Παναγιώτης Τζίμας 46’)

Ολυμπιακός: Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ηλίας Καραργύρης 83’), Θανάσης Ανδρούτσος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Καλογερόπουλος (Σεμέδο 62’), Χοσέ Χολέμπας, Βασίλης Σουρλής, Μαντί Καμαρά (Γιώργος Μασούρας 45’), Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μάριος Βρουσάι (Ελ Αραμπί 45’), Αχμέντ Χασάν, Μπρουμά (Ματιέ Βαλμπουενά 45’)

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *