Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Ο Αθπιλικουέτα έμαθε μπαλίτσα στη Σίτι!

Share

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε ο αρχηγός της Τσέλσι, στο Σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά τα όσα έκανα στον αγωνιστικό χώρο αποτελούν «μάθημα» για τον οποιονδήποτε.

Σίγουρα αυτή η εξαιρετική εμφάνιση από τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα οφείλεται κυρίως στην αφοσίωση και την επιμονή του καθώς, όπως φαίνεται, έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους. Επόμενος σταθμός είναι ο τελικός του UEFA Champions League όπου εκεί η Τσελσι θα αντιμετωπίσει και πάλι την Σίτι.

Μπορεί ο Αθπιλικουέτα να μην είναι ένα αστέρι του ποδοσφαίρου, είναι όμως ένας τίμιος παίκτης ο οποίος δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να πετύχει, κάθε φορά, το κάτι παραπάνω.

Στην μεγάλη νίκη που ήρθε με ανατροπή για την Τσέλσι στο Etihad, ο Αθπιλικουέτα είχε 100% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του στο μισό γήπεδο του αντιπάλου και είχε 100% επιτυχίες στις εναέριες μονομαχίες. Είχε 97 επαφές με τη μπάλα, τις περισσότερες από κάθε άλλον, 73 ολοκληρωμένες πάσες, κέρδισε 9 μονομαχίες που επίσης ήταν οι περισσότερες που έδωσε οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο, είχε 5 τάκλιν, 3 απομακρύνεις και μια ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης από τον Ζίγιεχ.

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *