Type to search

ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Yke Sport: Ακόμα δυο «μνηστήρες» για Χρήστο Τζόλη από Αγγλία και Τουρκία.

Share

Επιμέλεια: Βαγγέλης Γεωργίου

Η Μπράιτον αποτελεί ακόμα μια ομάδα που έχει εντάξει υψηλά στην μεταγραφικής της λίστα τον 19χρονο ακραίο του ΠΑΟΚ Χρήστο Τζόλη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις ιδιαίτερα την φετινή χρονιά στο Εuropa League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής σελίδας «Yke Spor» η αγγλική ομάδα από το Έσσεξ αναφέρει, πως ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον παραχωρήσει κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρντμουντ Γκλάντμπαχ, Nτόρντμουντ και Μπρίζ και Φενερμπαχτσέ αποτελούν τις ομάδες που ενδιαφέρονται μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με το tweet της τουρκικής Yke Spor, το οποίο επιβεβαιώνεται από το tweet της Βρετανικής τον μήνα Φεβρουάριο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Μπράιτον για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη

Παράλληλα η Υke Spor αναφέρει πως η Φενερμπαχτσέ ακόμα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, παρόλο που βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του, καθώς στην τουρκική ομάδα αγωνίζεται και ο πρώην συμπαίχτης του στον ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσης.

Να σημειώσουμε πως ο Τζόλης έχει 44 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 16 γκόλ και 10 ασσιστ με την ομάδα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης τo συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *