Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μπόλονι: «Υποστήκαμε πολλά για να φτάσουμε εδώ»

Share

Ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε την σημαντικότητα για τον επερχόμενο αγώνα των πρασίνων απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή.

Για το ματς-τελικό απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι ο οποίος υποστηρίζει πως η ομάδα του έχει υποστεί πολλά για να φτάσει ως εδώ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, αυτό με την ΑΕΚ. Βέβαια στο παιχνίδι με τον Αστέρα το αποτέλεσμα μας απογοήτευσε γιατί είχαμε όλες τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά αυτά συμβαίνουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά»

Σχετικά με τα πλάνα του στον Κυριακάτικο αγώνα:

 «Είναι η τέταρτη φορά που παίζουμε μαζί της. Οι δύο ομάδες ξέρουν η μία την άλλη. Κοιτάμε το καλύτερο και ευελπιστούμε στη νίκη, γιατί η ΑΕΚ είναι μια διεκδικήτρια των ευρωπαϊκών εισιτηρίων».

Τέλος στα “κλειδιά”  της αναμέτρησης:

 «Υπάρχουν πολλά κλειδιά τα οποία πρέπει να τα χρησιμοποιείς όλα την ίδια στιγμή. Ψυχολογικά υποστήκαμε πολλά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε και καλό θα ήταν να ανταμειφθούμε για τις προσπάθειες που κάνουμε.

Η ομάδα έχει τις δικές της ηθικές, ειδικές και ποδοσφαιρικές αξίες. Να αναγνωρίσουμε πως έχουμε ένα μικρό αβαντάζ και ότι παίζουμε στην έδρα μας. Όλα αυτά που σας ανάφερα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε τη σωστή στιγμή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Παναθηναϊκός παίζει το πιο σημαντικό βαθμολογικά ματς της σεζόν απέαντι στην Ένωση μέχρι το επόμενο(με Άρη εκτός, και Ολυμπιακό εντός). Το “τριφύλλι” βρίσκεται στο -3 απο την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και την εξόδο σητν Ευρώπη του χρόνου και οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα το φέρει με το ένα πόδι εκτός απο την 4άδα.

Σταυρος Παγιατάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *