Type to search

EUROPEAN SUPER LEAGUE Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Ο Γκλέιζερ υπόσχεται διάλογο και μεταγραφές με επιστολή στους οπαδούς

Share

Ο Τζόελ Γκλέιζερ έδωσε «σημεία ζωής» και με επιστολή του προς τους οπαδούς της ομάδας του υπόσχεται διάλογο και μεταγραφές.

Με μια επιστολή 708 λέξεων σε φόρουμ συνδέσμων οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έσπασε την σιωπή του για πρώτη φορά μετά το φιάσκο της  European Super League, ο Τζόελ Γκλέιζερ. Ο Αμερικανός δεν φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει παρά τις έντονες διαμαρτυρίες εις βάρος του από τους οπαδούς, που έφτασαν στο αποκορύφωμα τους με την κυριακάτικη εισβολή στο «Ολντ Τράφορντ». Στην επιστολή δηλώνει ανοικτός σε διάλογο, υπόσχεται μεταγραφές και εμφανίζεται ανοικτός στο ενδεχόμενο συμμετοχής φιλάθλων στην μετοχική σύνθεση του συλλόγου.

Αναλυτικά η επιστολή του Γκλέιζερ:

«Με άγγιξαν προσωπικά τα σημεία της επιστολής σας, όπου εξηγούσατε καθαρά γιατί η αρχική μας στήριξη στην European Super League και το τί ακολούθησε, σας έκανε να νιώσετε θυμό και απογοήτευση. Θα ήθελα ν΄απολογηθώ για τα λάθη που έχουμε κάνει.

Ειδικότερα θέλω να σας μεταφέρω ότι έχουμε την ανάγκη για αλλαγή. Για μια πιο βαθιά συνεργασία μαζί σας, καθώς είστε το κομμάτι εκείνο που εκπροσωπεί τους οπαδούς για σημαντικά θέματα. Ακόμα και για θέματα διοργανώσεων που μετέχουμε. Πράγματι, ένα από τα πιο καθαρά μαθήματα των τελευταίων εβδομάδων, είναι η ανάγκη να γίνουμε καλύτεροι ακροατές. Για τον σκοπό αυτό, μπορώ να δεσμευτώ ότι ο σύλλογος θα ασχοληθεί με όλα τα θέματα που θίξατε στην επιστολή σας.

Παράλληλα αναγνωρίζουμε την αξία της παρουσίας των οπαδών και το πόσο σημαντικοί είναι για αποφάσεις – κλειδία σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τον σύλλογο. Είμαστε ανοικτοί σε συζητήσεις που θα είναι δημιουργικές και αποδοτικές για την προσέγγιση και τις αρχές μας γύρω από την ομάδα. Είμαστε από τα λίγα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά σωματεία που είναι εισηγμένα στο χρηματιστήριο, πιστεύουμε στις αρχές των οπαδών που έχουν μετοχές στον σύλλογο. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να επιταχύνουμε τις συζητήσεις αυτές με τους οπαδούς.

Αναγνωρίζουμε ότι η κυβερνητική προσπάθεια για την είσοδο των φιλάθλων στις ομάδες είναι μια καλή ευκαιρία.Μπορώ να διαβεβαώσω ότι θα συμμετάσχουμε πρόθυμα και ανοικτά στην κριτική, με στόχο να βάλουμε τους οπαδούς στο επίκεντρο του παιχνιδιού και να διασφαλείσουμε ότι τα συμφέροντα τους προστατεύονται.

Παραμένουμε πιστοί στο να δουλέψουμε ευρέως με όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα για να κάνουμε πιο δυνατό το παιχνίδι και να έχουμε ένα μακροχρόνιο και πιο καλό πλάνο. Θα ενισχύσουμε τώρα τις προσπάθειες μας για να το κάνουμε αυτό μέσα από τις δομές της UEFA και της Premier League. Επιπροσθέτως θέλω να σας βεβαιώσω  ότι η οικογένεια μου κι εμείς ενδιαφερόμαστε βαθιά για την Γιουνάϊτεντ και νιώθουμε μεγάλη ευθύνη να προφυλάξουμε τον σύλλογο. Παράλληλα να σεβαστούμε τις αξίες και τα ιδανικά της ομάδας.

Η προτεραιότητα μας ήταν και είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε τα πιο σημαντικά τρόπαια. Και αυτό με μιά ομάδα που ν΄απαρτίζεται από τοπ μεταγραφές και τα καλύτερα ταλέντα της περιοχής μας. Με τον Όλε θεωρούμε ότι έχουμε μπει στον σωστό δρόμο. Η επιτυχία στο γήπεδο θα πρέπει να συνδυάζεται με σωστές βάσεις. Έχουμε κάνει μεγάλη και σοβαρή επένδυση στην ομάδα και θα συνεχίσουμε έτσι. Αναγνωρίζουμε ότι θα πρέπει να επενδύουμε παραπάνω στο Ολντ Τράφορντ και το προπονητικό μας κέντρο για ανα διασφαλίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις μας παραμένουν στις κορυφαίες στην Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο θα συμβουλευτούμε και τους οπαδούς μας για το πώς βιώνουν τους αγώνες και όχι μόνο.

Αυτές οι δεσμεύσεις αποτελούν αφετηρία για περαιτέρω διάλογο, συμπεριελαμβανομένων και όλων των συγκεκριμένων σημείων που θίξατε. Θέλουμε να συνεργαστούμε για να βρούμε μια φιλόδοξη δέσμη μέτρων που θα βοηθήσουν την σχέση μας με τους φιλάθλους και θα ενισχύσουν την ομάδα μακροπρόθεσμα. Με αυτό το πνεύμα θα επικοινωνήσουμε με τα μέλη των οργανωμένων για να πραγματοποιήσουμε συνάντηση στην οποία θα συμμετάσχω το συντομότερο δυνατό μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για όσα έχετε κάνει, για το πάθος σας για τον σύλλογο. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και στο μεταξύ ας προσβλέπουμε σε ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν».

Μιχάλης Παυλόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *