Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φλικ: « Έχουν γίνει συζητήσεις με την Ομοσπονδία, αλλά υπάρχουν και άλλες προτάσεις»

Share

Για το προπονητικό μέλλον του μίλησε ο Χάνσι Φλικ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν.Ο Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για επιστροφή στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, αλλά ταυτόχρονα κράτησε κλειστά χαρτιά σχετικά με την τελική απόφασή του.

Ο Χάνσι Φλικ θα αποχωρήσει από τη Μπαγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του. Ο ίδιος αρχικά επιβεβαίωσε τις φήμες περί συζητήσεων με τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ, προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο των “πάντσερ”. « Έχουν ήδη γίνει συζητήσεις, συμπεριλαμβανομένων και με τον Όλι (σ.σ. Μπίρχοφ). Όλοι έχουν επικεντρωθεί στην Ομοσπονδία, αλλά έχουν γίνει κι άλλες επαφές. Σε ό,τι αφορά στο μέλλον μου, κάθε άλλο παρά αποφασισμένο είναι».

Ωστόσο, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς δήλωσε πως υπάρχουν και άλλες προτάσεις, τίς οποίες επεξεργάζεται. «Η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει μιας ομάδα με τους καλύτερους παίκτες της Γερμανίας. Ήμουν κοντά σε αυτόν για μεγάλο διάστημα, πέρασα πολύ όμορφα για πολύ καιρό και ήξερα τι να περιμένω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνεις το τέλος », σχολίασε ο 56χρονος τεχνικός.

Επιμέλεια : Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *