Type to search

Κεντρική ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λειψία: Συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με Γκουλάτσι

Share

Μέχρι το 2025 θα παραμείνει κάτοικος Λειψίας ο Πέτρε Γκουλάτσι, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του(λήγει το 2023) με τους Σάξονες για άλλα δύο χρόνια.

Η διοίκηση της Λειψίας ήρθε σε συμφωνία με τον Πέτρε Γκουλάτσι για τετραετή επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Το συμβόλαιο του Ούγγρου γκολκίπερ κανονικά θα έληγε το 2023, όμως η διοίκηση των “κόκκινων ταύρων” αποφάσισε να τον ανανεώσει έχοντας μείνει πολύ ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα. Ο ίδιος άλλωστε είναι βασικός και αναντικατάστατος στην γερμανική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την υπογραφή του νέου συμβολαίου, η ρήτρα αποχώρησής του από την Λειψία, ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ θα πάψει να ισχύει. Σειρά για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Σάξονες θα πάρει και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φέντερικ Γκέσλινγκ, έως το καλοκαίρι του 2026.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκουλάτσι, ο οποίος φέτος προσέγγισε το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως της Μπουρούσια, της Ίντερ και της Ρόμα, μεταγράφηκε τη σεζόν 2015/16 στη Λειψία, αγωνιζόμενος πιο πριν στην Σάλτσμπουργκ.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *