Type to search

ΠΑΟΚ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χατζηπαρασίδου: «Έφτασε η ώρα ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο για φέτος»

Share

O ΠΑΟΚ ρίχνεται την Κυριακή (09/05, 17.30) στη μάχη για το Κύπελλο κόντρα ΟΦΝ Ιωνίας για την ημιτελική φάση.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου τόνισε σε δηλώσεις της ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει ακόμη έναν τίτλο και ανέφερε ότι όλες οι παίκτριες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για αυτόν τον στόχο. «Έφτασε η ώρα να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο για φέτος. Είμαστε πανέτοιμες για αυτή τη δύσκολη σειρά παιχνιδιών και ελπίζουμε για το καλύτερο. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Ο πρώτος ημιτελικός είναι με τη Νέα Ιωνία και θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας και ότι έχουμε δουλέψει μέσα στο γήπεδο για να περάσουμε στον μεγάλο τελικό» δήλωσε αρχικά η έμπειρη πλειμέικερ του Δικεφάλου και συμπλήρωσε:

Για το ότι θα αγωνιστούν μακριά από την έδρα τους:

«Η ομάδα έχει ένα μέταλλο που δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα γηπέδου, σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε στη δική μας περιοχή με τους δικούς μας ανθρώπους αλλά σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει τίποτα την ομάδα και την αγωνιστική της δραστηριότητα στο γήπεδο».

Για το ότι ο κόσμος δεν θα έχει την ευκαιρία να στηρίξει από κοντά την ομάδα:

«Είμαστε λυπημένοι που δεν θα είναι ο κόσμος δίπλα μας, να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε χρόνο αλλά θα είναι νοητά και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεκδικώντας αυτό το Κύπελλο».

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *