Type to search

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελικός κυπέλλου μπάσκετ: Στο ΟΑΚΑ Κυριακή 9/5/2021 στις 20:00

Share

Ο Τελικός κυπέλλου μπάσκετ, ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί τελικά αυτή την Κυριακή, στο ΟΑΚΑ, στις 20:00 το απόγευμα.

Με ανακοίνωση της η ΕΟΚ περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες:

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαϊου στις 20.00 στο ΟΑΚΑ. Το Σάββατο 8 Μαϊου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου, η οποία θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα λάβουν διαπίστευση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γνωρίζουν πως, βάσει πρωτοκόλλου υγείας, ισχύουν τα εξής:

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και στην κερκίδα Τύπου.

Δεν θα μοιραστούν στατιστικά στη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο το τελικό. Θα υπάρχει live στατιστική κάλυψη μέσω του https://www.sportstats.gr/eokbasket/tournaments

Οι εκπρόσωποι Τύπου θα μπορούν να κινηθούν μόνο στην επιτρεπόμενη ζώνη. ΔΕΝ θα υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια των ομάδων και γενικότερα στο επίπεδο του παρκέ. Εξαίρεση οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι.

Στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τόσο αύριο, όσο και σε αυτή μετά το τέλος της αναμέτρησης επιτρέπεται η παρουσία έως έξι δημοσιογράφων στην αίθουσα.

Η χρήση μάσκας επιβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο».

Ιωάννης Ρούσσος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *