Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: όλα τα αποτελέσματα, highlights και βαθμολογίες

Share

Σάρλοτ Χόρνετς-Σικάγο Μπουλς 99-120

Οι Μπουλς επικράτησαν της Σάρλοτ με 120-99 και διατηρούν έστω και τις λιγοστές ελπίδες που έχουν για συμμετοχή στα play in. H “χειμερινή” μεταγραφή του Νίκολα Βούτσεβιτς αποδείχθηκε η κορυφαία για τους νικητές με 29 πόντους και 14 ριμπάουντ. Η απουσία του Ζακ Λαβίν για 11 αγώνες λόγω καραντίνας δεν φάνηκε να πτόησε ιδιαίτερα τον σταρ του Σικάγο που μέτρησε 13 πόντους.

Ντάλας Μάβερικς- Μπρούκλιν Νετς 113-109

Την “μάχη” της πρώτης 6άδας της δυτικής περιφέρειας, συνεχίζουν να δίνουν οι Μάβερικς, οι οποίοι υποχρέωσαν τους Νετς σε 4η διαδοχική ήττα και τους απομάκρυναν από το όνειρο της πρωτιάς στην Ανατολή. Πρωταγωνιστής για το Ντάλας ήταν ο συνήθης” ύποπτος Λούκα Ντόνσιτς με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ Χάρταγουει (23 πόντους) και Σμιθ (17 πόντους) ακολουθούσαν. Απόντος Τζέιμς Χάρντεν, Ντουράντ (20π., 9 ριμπάουντ), Γκριν (11π.) και Ίρβινγκ που σταμάτησε στους 45 πόντους με 7/13 τρίποντα, ανέλαβαν το δύσκολο έργο της ομάδας του Νας. Ο Μάικ Τζέιμς μέτρησε 2πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Τορόντο Ράπτορς- Γουάσινγκτον Γουίζαρντς 129-131

Στο ντέρμπι-όπως εξελίχθηκε- της αγωνιστικής, οι Γουίζαρντς κέρδισαν στην παράταση την ομάδα του Τορόντο και δυσκολεύουν την προσπάθεια των τελευταίων για την είσοδο στα play in. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε το 34ο τριπλ-νταμπλ του για την φετινή σεζόν με 13πόντους, 17 ριμπάουντ και 17  ασίστ, ενώ ο Μπράντλεϊ Μπιλ χάρισε στην ομάδα του 14 από τους 28 πόντους στην τέταρτη περίοδο και την παράταση.

Ντιτρόιτ Πίστονς- Μέμφις Γκρίζλις 111-97

Το Ντιτρόιτ πήρε μία σημαντική νίκη…γοήτρου απέναντι στις “αρκούδες”, καθώς βρίσκεται στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για τους νικητές 7 από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων με τους Κόρι Τζόζεφ και Γουέινι Έλιγκτον να ξεχωρίζουν με 18. Για την πλευρά των ηττημένων ο Τζα Μοράντ πέτυχε 20 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ. Οι Μέμφις είναι στην 16η θεση και ακολουθούνται από τους Χόρνετς.

Ιντιάνα Πέισερς- Ατλάντα Χοκς 133-126

Οι Πέισερς επιβλήθηκαν με 133-126 των Χοκς στην έδρα τους με απόλυτους πρωταγωνιστές του Κάρις Λεβέρτ και Ντομάντας Σαμπόνις να μετρούν 31 και 30 πόντους αντίστοιχα. Οι νικητές διατηρούνται οριακά εντός 20άδας, ενώ οι Χοκς απειλούνται από τους “Κέλτες”.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 118-97

Οι Γουόριορς πέρασαν το…εμπόδιο της Οκλαχόμα(118-97) με τον Στεφ Κάρι σε ακόμη μία καλή βραδιά και περνώντας τους Γκρίζλις, βρίσκονται πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας της Δύσης. Ο “γκόλντεν” σταρ σημείωσε 34 πόντους με 6/13 τρίποντα), ενώ μοίρασε και 7 ασίστ. Ο γνωστός σε εμάς Αλεξέι Ποκουσέφσκι δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Λος Άντζελες Κλιπερς- Λος Άντζελες Λέικερς 118-94

Οι Κλίπερς επικράτησαν των Λέικερς 118-94 έχοντας “μπροστάρη” τον Πολ Τζόρτζ και έβαλαν τους “λιμνανθρώπους” σε …μπελάδες .Έχουν πλέον το ίδιο ρεκόρ (37-29) με τους Μπλέιζερς και κινδυνεύουν να χάσουν την 6αδα που θα αποφύγει την play in φάση της διοργάνωσης. Ο Τζορτζ για την δική του πλευρά του… LA πέτυχε 24 πόντους με 7 ριμπάουντ και έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Λέοναρντ (14π., 8 ριμπάουντ, 6ασ. ) και Ζούμπατς (14π., 8 ριμπάουντ). Οι Λέικερς είχαν τον Κούσμα στους 25 πόντους με τον Ντέιβις να μένει σε χαμηλά ποσοστά – 2/9 σουτ- και 4 πόντους σε 9 λεπτά αγώνα, αφού αποχώρησε με τραυματισμό. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπαιξε μόλις 2 λεπτά και δεν πρόλαβε να σκοράρει.

Σταυρούλα Μουστακάτου

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *