Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρτέτα: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε αυτούς τους αγώνες»

Share

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα γνώρισε τον σκληρό αποκλεισμό από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε πολλά να πει στην συνέντευξη μετά τον αγώνα, δίνοντας όμως συγχαρητήρια στην Βιγιαρεάλ για την πρόκριση.

Η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Βιγιαρεάλ, έμεινε στο 0-0 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν σύντομος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάνοντας λόγο για λεπτομέρειες που δεν έδωσαν στην ομάδα του την πρόκριση: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, σχεδόν διαλυμένοι. Πρέπει να συγχαρούμε την Βιγιαρεάλ για την πρόκριση. Πιστεύω ότι σήμερα δικαιούμασταν να κερδίσουμε, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά σε αυτούς τους αγώνες και δεν ήταν με το μέρος μας».

Στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των δύο παιχνιδιών και στάθηκε και στην απειρία πολλών από τους ποδοσφαιριστές του: «Δεν ήμασταν ακριβείς με την μπάλα στα πόδια σε πολλές στιγμές. Είχαμε πυγμή και βελτιώθηκε με τις αλλαγές. Και στα δύο παιχνίδια δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας, που ήταν ικανές για να μας δώσουν τη πρόκριση, Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα. Για το 90% των ποδοσφαιριστών μας αυτοί ήταν οι πρώτοι ημιτελικοί και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό».

Στο τέλος, ρωτήθηκε και για το αν αισθάνεται άγχος για το μέλλον του στο πάγκο της Άρσεναλ, με την ομάδα να κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης μετά από 26 χρόνια, αλλά τόνισε πως πάντα νιώθει πίεση γιατί θέλει το καλό της ομάδας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *