Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Είχε προτείνει στους Λέικερς τους Ντεκ-Βιλντόζα από το 2019

Share

Την αγάπη του Κόμπι για το μπάσκετ την γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες. Ο Black Mamba όμως, κυρίως ύστερα από την συνταξιοδότησή του το 2016, είχε αρχίσει να ρίχνει ματιές και σε ταλέντα του Ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ. Υπό αυτό το πρίσμα πρότεινε το 2019 στους Λέικερς την απόκτηση των νεαρών Αργεντινών Γκάμπριελ Ντεκ και Λούκα Βιλντόζα, κάτι που οι Λιμνάνθρωποι όμως αρνήθηκαν.

Ο Κόμπι ήταν πρεσβευτής της FIBA στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019 και το βλέμμα του ήταν στραμμένο σε πολλούς νεαρούς εξελίξιμους παίκτες. Δύο από αυτούς που ξεχώρισαν ήταν οι Γκάμπριελ Ντεκ και Λούκα Βιλντόζα, οι οποίοι ήταν και πρεσβευτές της νέας γενιάς της ομάδας της Αργεντινής που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο τουρνουά. Μάλιστα, υπό το βλέμμα του Μπράιαντ, ο Ντεκ στον ημιτελικό με την Γαλλία σημείωσε 25 πόντους.

Ο Κόμπι δεν έχασε λεπτό και κατευθείαν κάλεσε το τμήμα σκάουτινγκ των Λέικερς προτείνοντας τους 2 Αργεντινούς παίκτες, μία ευκαιρία που η ομάδα του Λος Άντζελες όμως προσπέρασε. Ο Black Mamba μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος από ψηλά βλέποντας τον Ντεκ να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τον Βιλντόζα να ολοκληρώνει τις υπογραφές του 4ετούς συμβολαίου του με τους Νιου Γιορκ Νικς.

Παναγιώτης Θεοχάρης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *