Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

“Σκέφτεται επιστροφή Πάνγκος η Μπαρτσελόνα” (vid)

Share

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Κέβιν Πάνγκος σκέφτονται στη Μπαρτσελόνα, με τον Καναδό point guard να έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, το οποίο εκπνέει σε λίγες βδομάδες, με αποτέλεσμα να είναι ήδη πόλος έλξης αρκετών ομάδων, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Στο φινάλε της μπαίνει η φετινή σεζόν στο μπάσκετ, μιας και ολοκληρώνεται η regular season στα περισσότερα πρωταθλήματα και απομένουν τα playoffs και φυσικά το Final4 της Euroleague, με αποτέλεσμα ήδη αρκετές ομάδες να σκέφτονται τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν το φετινό καλοκαίρι αρκετές ομάδες είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης και δικαίωσε τον Τσάβι Πασκουάλ που τον έχρισε ως τον βασικό του point guard, μιας και τελείωσε τη σεζόν στη Euroleague, μετρώντας 13,5 πόντους και 6,7 ασίστ κατά μέσο όρο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με την ισπανική Marca, η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να του προτείνει να επιστρέφει στην Καταλονία. Ο Πάνγκος αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2018-20) με τους “μπλαουγκράνα”, όμως ο σοβαρός τραυματισμός του και οι σχέσεις του με τον Σβιέτισλαβ Πέσιτς, τον είχαν θέσει εκτός ομάδας. Παράλληλα, όμως, έχει συνεργαστεί και με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατά την κοινή τους θητεία στη Ζαλγκίρις.

Ο Πάνγκος έχει ήδη στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τη Ζενίτ, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωση του φαίνεται πως έχει δείξει και η Εφές Αναντολού, με δεδομένο πως το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Βασίλιε Μίτσιτς. Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος έκανε μαγικά playoffs κόντρα στην… ενδιαφερόμενη Μπαρτσελόνα, μετρώντας 16,2 πόντους, 7,2 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ σε περισσότερα από 33 λεπτά συμμετοχής.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *