Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Serie A: Καλωσόρισε τον Μουρίνιο ο Κόντε

Share

Το “μυαλό” πίσω από το φετινό πρωτάθλημα της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, υποδέχτηκε με ευχές τον νέο προπονητή της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο τεχνικός της Ίντερ ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του, τον καλωσόρισε και έκανε την ευχή να μην τα πηγαίνει καλά απέναντι στους «νερατζούρι».

Οι δυό τους έχουν αναμετρηθεί ξανά ως προπονητές στο παρελθόν.

Η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν ήταν τη σεζόν 2009/10 για τη Serie A. Ο Κόντε βρισκόταν στον πάγκο της Ατάλαντα, ενώ ο “special one” ήταν στην Ίντερ. Το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1 στο Μπέργκαμο. Να υπενθυμίσουμε ότι εκείνη τη χρονιά η Ίντερ έκανε το τρεμπλ, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ιταλίας, το Κύπελλο Ιταλίας και το ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ!

Τον Οκτώβριο του 2016 αναμετρηθήκανε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα εκεί όπου η Τσέλσι του Κόντε διέσυρε με 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο. Μάλιστα, οι “Μπλε” κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αγγλίας εκείνη τη χρονιά!

Η τρίτη τους αναμέτρηση ήταν για το Κύπελλο Αγγλίας (FA CUP) τον Μάρτιο του 2017, εκεί όπου η ομάδα του Κόντε νίκησε και απέκλεισε με 1-0 την Γιουνάιτεντ.

Ένα μήνα μετά συναντήθηκαν ξανά στο Ολντ Τράφορντ για το πρωτάθλημα, με τους “Κόκκινους Διάβολους” να παίρνουν τους 3 βαθμούς έναντι της Τσέλσι με 2-0.

Η πέμπτη και τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στις 5 Νοεμβρίου του 2017. Πάλι για τη Πρέμιερ Λιγκ, με την Τσέλσι να νικάει 1-0 την ομάδα του Μάντσεστερ.

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *