Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Σβιντέρσκι για ενδεχόμενη μεταγραφή

Share

O Μάριος Πιεκάρσκι, είναι ο ατζέντης του Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε για τους ποδοσφαιριστές που έχει αναλάβει μίλησε ακόμα και για τον Πολωνό στράικερ. Ο αντζέντης έκανε λόγο για ενδεχόμενη αλλαγή ομάδας.

«Αυτό που έγινε το περασμένο καλοκαίρι η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε. Ο Σβιντέρσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και όταν αποκτήθηκε ο Τσόλακ πήρε αυτός τη θέση του βασικού επιθετικού. Ο Κάρολ άξιζε να παίζει, δεν απογοητεύτηκε, συνέχισε να σκοράρει τακτικά και να βοηθά την ομάδα του. Τώρα η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, καθώς αγωνίζεται ολοένα και περισσότερο. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Πολωνίας και νομίζω ότι είναι ικανοποιημένος από την πορεία της καριέρας του. Ίσως όμως σιγά σιγά να φτάνει η ώρα για αλλαγή. Θα δούμε ποια θα είναι η μοίρα του»

Οι δηλώσεις του Πιεκάρσκι δείχνουν ότι αναμένεται ένα θερμό καλοκαίρι για τον Σβιντέρσκι. Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ θα μπει την επόμενη σεζόν στο τελευταίο χρόνο της ισχύος του και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του στην Τούμπα. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο εκπρόσωπος του Πολωνού φορ συχνά πυκνά, φέρνει προτάσεις για τον πελάτη του από ομάδες του εξωτερικού.

Όπως άλλωστε έχει παραδεχθεί ο ίδιος ο Σβιντέρσκι τον περασμένο Γενάρη υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για αυτόν από την Μπολόνια και βρέθηκε ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στην Ουνιόν Βερολίνου.

Δημήτρης Φεραδούρος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *