Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Μαχρέζ: «Παίξαμε καλά στο β’ ημίχρονο… μας κλωτσούσαν»

Share

Ο πολυτιμότερος παίκτης των ημιτελικών για την Μάντσεστερ Σίτι, Ρίγαντ Μαχρέζ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τους παίκτες της Παρί, μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο Ρίγαντ Μαχρέζ, σκόρερ στο σημερινό παιχνίδι και ένας εκ των διακριθέντων της σειράς των ημιτελικών του Champions League, δήλωσε ”σπασμένος” με τον τρόπο που μάρκαραν οι «Γάλλοι».

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά ξανά. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκαμε το γκολ και ήμασταν πιο άνετοι», δήλωσε ο Αλγερινός.

«Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα τέρματα. Οι παίκτες της PSG, έχασαν το θάρρος τους και άρχισαν να μας κλωτσούν και μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.

Φυσικά και ήταν δουλεμένη η φάση με την μεγάλη μπαλιά του Έντερσον. Γνωρίζουμε ότι είναι ικανός να στείλει την μπάλα στο άλλο τέρμα και το δουλεύουμε όλη την ώρα. Σήμερα λειτούργησε».

«Όλοι πρέπει να είναι σταθεροί αμυντικά και γι ‘αυτό φτάσαμε στον τελικό. Δεν παραχωρήσαμε πολύ χώρο και νομίζω ότι γι ‘αυτό είμαστε στον τελικό. Είναι καλό. Έχουμε παιχνίδι το Σάββατο. Πρέπει να κερδίσουμε για να γίνουμε πρωταθλητές και μετά θα επικεντρωθούμε στον τελικό του Champions League».

Επιμέλεια: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *