Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Γκουαρδιόλα: «Κάτι υπάρχει στα αστέρια»

Share

Μετά από μία δεκαετία ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιστέφει στον τελικό του Champions League, μετά την νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Παρί.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ενθουσιασμένος με τις εμφανίσεις της Μάντσεστερ Σίτι στους ημιτελικούς του Champions League και ελπίζει πως η μοίρα θα χαμογελάσει στους «Πολίτες».

«Η πρόκριση είναι για όλους εμάς και το κλαμπ. Είμαι απίστευτα περήφανος και οι πρώτες μου σκέψεις είναι με τους παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα», δήλωσε με την λήξη της αναμέτρησης. «Όλοι άξιζαν να παίξουν, όλοι έχουν συνεισφέρει και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και έχουμε δύο ή τρεις εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για τον τελικό.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εύκολο να φτάσει κάποιος στον τελικό του Champions League. Το ότι φτάσαμε στον τελικό τώρα δίνει νόημα σε όσα κάναμε τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια. Κάθε μέρα αυτά τα παιδιά ήταν συνεπή και αυτό είναι αξιοσημείωτο.

Σημειώσαμε ένα γκολ με την μπάλα να περνάει μέσα από το τείχος στο πρώτο παιχνίδι, και σήμερα ο Μαρκίνιος σημάδεψε το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο – μπορείς να βγεις έξω για λίγες λεπτομέρειες.

Η United κέρδισε έναν τίτλο λόγω του γλιστρήματος του Τζον Τέρι και η Ρεάλ κέρδισε έναν τίτλο εναντίον της Ατλέτικο στο 93ο λεπτό. Είναι μια διοργάνωση τόσο δύσκολη και κάτι στα αστέρια εμπλέκεται σε αυτό».

Επιμέλεια: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *