Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Π.Α.Ο.Κ: Προπονήθηκε και πέταξε για Αθήνα

Share

Ο Π.Α.Ο.Κ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετώπισει αύριο (5/5, 21:30) την Α.Ε.Κ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερλιγκ και ψάχνει τη νίκη για να κλειδώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν θέλει να κάνει ο Π.Α.Ο.Κ, που ταξιδεύει στην Αθήνα για να κοντραριστεί και πάλι με την Α.Ε.Κ (5/5, 21:30) μετά τους ημιτελικούς του κυπέλλου. Τώρα θα την αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερλιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, τακτική, παιχνίδι κατοχής, τουρνουά τριών ομάδων και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Ενέα Μιχάι και Αντριάν Περέιρα επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ Σίντζι Καγκάβα και Χοσέ Κρέσπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη, ο Ελ Καντουρί ξεκίνησε τρέξιμο και ο Ίνγκασον έκανε πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης.

Η ομάδα θα πετάξει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ σήμερα (4/5) το απόγευμα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακοινώνει την τελική 23αδα την ημέρα του αγώνα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *