Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόμβα από Βινιόλο: «Ανανεώνει για δύο χρόνια ο Μέσσι, τα δίνει όλα για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα»

Share

Ο δημοσιογράφος του ESPN Argentina, Σεμπαστιάν Βινιόλο, έριξε χθες βράδυ στην εκπομπή Fútbol90 την βόμβα πως ο Λιονέλ Μέσσι θα ανανεώσει για δύο χρόνια με την Μπαρτσελόνα, ενώ οι μπλαουγκράνα θα τα δώσουν όλα για να πάρουν πίσω τον Νεϊμάρ. 

Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων φιλάθλων της Μπαρτσελόνα έδωσε χθες βράδυ ο δημοσιογράφος του ESPN Argentina, Σεμπαστιάν Βινιόλο καθώς αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσσι θα ανανεώσει με τους μπλαουγκράνα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αργεντινός άσσος έχει δηλώσει ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το τελός του πρωταθλήματος, καθώς θέλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην μεγάλη μάχη που δίνει η ομάδα του για να κατακτήσει τον τίτλο.

Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα ο πατέρας του Μέσσι, Χόρχε, βρισκόταν σε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα για αυτό το φλέγον ζήτημα. Τελικά, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το σήριαλ έλαβες τέλος. Μετά το πέρας των δύο χρονων, ο «πούλγκα» θα φύγει από την Ευρωπή και θα δοκιμάσει στο MLS με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ωστόσο οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Βινιόλο να ρίχθει και δεύτερη βόμβα λέγοντας πως οι μπλαουγκράνα θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Βαρκελώνη. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε το 2017 με μεταγραφή-ρεκόρ για την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό τον ήθελαν να μένει στο Παρίσι μέχρι το 2026.

Με απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν διακοπεί, με τον Νεϊμάρ να περιμένει να δει την κατάληξη της σεζόν και το αν η Παρί καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το 2022 και αν θέλει η Μπαρτσελόνα να τον φέρει πίσω, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μένει λοιπόν να φανεί αν Μέσσι και Νεϊμάρ συνεργαστούν και πάλι μετά από τέσσερα χρόνια και επαναλάβουν τις ίδιες επιτυχίες με την πρώτη κοίνη τους συνύπαρξη, όπου μαζί κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Κύπελλα, ένα εγχώριο Σούπερ Καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *