Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Με 9.500 φιλάθλους ο τελικός στο Γκντανσκ!

Share

Μέχρι και 9.500 θεατές θα επιτρέπεται να παρευρεθούν στον τελικό του Europa League στην πολωνική πόλη Γκντανσκ όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η UEFA αφού έλαβε το πράσινο φως από τις τοπικές αρχές.

Το διοικητικό συμβούλιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δήλωσε ότι Πολωνοί αξιωματούχοι συμφώνησαν ότι το 25 % των περίπου 40.000 θέσεων στο Στάδιο του Γκντανσκ θα μπορούσε να παρευρεθεί για τον αγώνα την Τετάρτη 26 Μαΐου.

Ο τελικός θα μπορούσε να είναι μια αγγλική υπόθεση, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φτάσει στον τελικό αφού νίκησε την Ρόμα 6-2 στο πρώτο ημιτελικό τους την περασμένη Πέμπτη. Στον άλλον ημιτελικό η Βιγιαρεάλ έχει ένα μικρό προβάδισμα αφού έχει επικρατήσει της Άρσεναλ με σκορ 2-1.

Θα επιτρέπεται η είσοδος και σε οπαδούς εκτός Πολωνίας, με την UEFA να αναφέρει ότι σε κάθε φιναλίστ θα διατεθούν 2.000 εισιτήρια, ενώ 2.000 ακόμη θα πωλούνται στο ευρύ κοινό.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διανεμηθούν σε άλλες ομάδες, όπως εμπορικούς εταίρους της UEFA, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και εθνικούς συλλόγους. Βέβαια οι φίλαθλοι που θα πάρουν τα ‘’μαγικά χαρτάκια’’ ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για ένα εμβόλιο ή αρνητικό τεστ Covid-19 για να μπουν στο γήπεδο.

Επιμέλεια άρθρου: Αργυρόπουλος Ιωάννης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *