Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάιντζ-Χέρτα 1-1: Μοιρασιά με κερδισμένους τους γηπεδούχους

Share

Μάιντζ και Χέρτα Βερολίνου έμειναν στο 1-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την ομάδα του Κρίστιαν Χέιντελ(Μάιντζ) μια ανάσα απο την παραμονή και την 12η σερί παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη η Χέρτα μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -3 απο την 15η Αρμίνια Μπίλεφελντ ωστόσο έχει 2 αγώνες λιγότερους.

Οι πρωτευουσιάνοι αν και βρέθηκαν σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αφήνοντας την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους ανοίξαν το σκορ απο στημένη φάση και κεφαλιά του Λούκας Τουσάρτ στο 36ο λεπτό. Παρ ‘ ολ ‘ αυτά η απάντηση της Μάιντζ ήταν άμεση και 4 λεπτά αργότερα ο Φίλιπ Εμβένε έφερε το ματς στα ίσα με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Μάιντζ μας επιβεβαίωσε οτί είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα αυτήν την στιγμή μετά την νίκη της επί της Μπάγερν Μονάχου (2-1) αλλά και το αήττητο σερί 8 αγώνων, ενώ η Χέρτα Βερολίνου κρατάει την τύχη στα χέρια της στην μάχη της παραμονής στα 5 τελευταία ματς(Φράιμπουργκ, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Σάλκε, Κολωνία και Χόφενχαιμ).

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *