Type to search

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Δοκιμές Μπόλονι ενόψει Αστέρα

Share

Ο Λάζλο Μπόλονι, εκμεταλλεύτηκε την διακοπή του πρωταθλήματος και έκανε δοκιμές στην προπόνηση του τριφυλλιού, για τον αγώνα της Τετάρτης(5/5) με τον Αστερα Τρίπολης. Επιστρέφει ο Χατζηγιοβάνης, και ακόμη άγνωστο παραμένει το αν θα χρησιμοποιηθούν Σχενκεβελτ και Βιγιαφάνιεζ.

Ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση (3/5) Νγκμπαγκοτό και Χατζηγιοβάνη στα άκρα καθώς και Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης, ενόψει του προσεχούς αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (5/5) για τα Play offs της Σουπερ Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός κάνει αγώνα δρόμου για να πιάσει την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, και ο αγώνας με τον Αστέρα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας “τελικός”. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” με αφορμή την διακοπή λόγω του Πάσχα, έκανε ένα μίνι σχεδιασμό για το προσεχές παιχνίδι της Τετάρττης.

Η επιστροφή του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην εντεκάδα είναι σημαντικό νέο για τους πράσινους, αλλά αμφίβολη παραμένει ακόμη η συμμετοχή του Μπαρτ Σχενκεβελτ, με τον Μπόλονι να μην είναι σίγουρος αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Όσον αφορά στην ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης, και στο κέντρο της άμυνας Πούγγουρας και Βέλεθ. Στα μπακ, δεξιά ο Μολό και Χουανκάρ στα αριστερά, ενώ Μαουρίσιο, Νιάς και Σανκαρέ πλαισίωσαν την μεσαία γραμμή. Χατζηγιοβάνης και Νγκμπαγκοτό εξτρέμ και Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης. Άγνωστο παραμένει το εάν ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει την έκπληξη και δε θα χρησιμοποιήσει τον Βιγιαφάνιεζ, τουλάχιστον στο αρχικό σχήμα ή θα παραμείνει στον πάγκο.

Στην αυριανή προπόνηση (4/5) θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την εντεκάδα του Παναθηναϊκού και θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *