Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμβούργο: Χρούμπες για το «θαύμα»

Share

Ο Χορστ Χρούμπες θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο του Αμβούργου. Με στόχο να μην χαθεί ξανά η άνοδος, ο Ντάνιελ Τουν απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το Αμβούργο καταφέρνει, εδώ και δύο χρόνια, να πετά την προσπάθεια μιας ολόκληρης σεζόν, στις τελευταίες αγωνιστικές, στα «σκουπίδια» και η πολυπόθητη άνοδος να χάνεται. Δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα η φετινή αγωνιστική περίοδος, με την ομάδα να βρίσκεται στο -5 από τη 2η θέση.

Για το λόγο αυτό, το κλαμπ, ελπίζοντας σε ένα μικρό «θαύμα», προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Ντάνιελ Τουν πλήρωσε το κακό σερί στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-3-2), απολύθηκε και ο θρυλικός Χορστ Χρούμπες τον αντικατέστησε.

Ο 70χρονος τεχνικός ήταν ανενεργός την τελευταία τριετία, μετά την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα γυναικών, με το Αμβούργο να γίνεται ο πρώτος σύλλογος στην προπονητική καριέρα του Γερμανού μετά από 24 χρόνια!

Ο θρύλος του «δεινόσαυρου» θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, με την 2.Bundesliga να ολοκληρώνεται σε τρεις αγωνιστικές.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *