Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Πουλάει 12 παίκτες… για φορ

Share

Δημοσιεύματα του Eurosport και της Daily Star αναφέρουν ότι η Τσέλσι ετοιμάζεται να πουλήσει 12 (!) παίκτες για να αγοράσει πρωτοκλασάτο επιθετικό.

Υποψήφιοι στόχοι είναι οι Έρλινγκ Χάαλαντ, Ρομέλου Λουκάκου και Χάρι Κέιν, με τον Νορβηγό επιθετικό να αποτελεί τον διακαή πόθο των Λονδρέζων.

Βέβαια, για να κινηθεί η Τσέλσι για έναν εξ’αυτών χρειάζονται κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ και γι’αυτό θα βγουν “στο σφυρί” δώδεκα παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Τόμας Τούχελ.

Στη λίστα όσων πρόκειται να πωληθούν φαίνεται πως είναι οι: Τάμι Έιμπραχαμ, Κερτ Ζουμά, Φικάγιο Τομόρι, Μίτσι Μπατσουαγί, Κένεντι, Ντάβιντε Ζαπακόστα, Ντάνι Ντρίνκγουότερ, Βίκτορ Μόζες, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Ρος Μπάρκλεϊ, Ίκε Ούγκμπο και Μπάμπα Ράχμαν.

Η λίστα πωλήσεων έχει … “ελληνικό άρωμα”, καθώς βρίσκεται ο Μπάμπα Ράχμαν που έχει δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τους Λονδρέζους, αυξάνει τις πιθανότητες να μείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και όλα εξαρτώνται από τις οικονομικές απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *