Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Madrid Open: Άνετα στους 16 του τουρνουά η Σάκκαρη

Share

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο της Ανέτ Κονταβέιτ για τον δεύτερο γύρο του Madrid Open, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και πήρε τη πρόκριση για τους 16 του χωμάτινου τουρνουά. 

Χωρίς καμία δυσκολία, η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη στον δεύτερο γύρο του Madrid Open απέναντι στην Ανέτ Κονταβέιτ με 2-0 σετ (6-3, 6-1) μέσα σε μία μόλις ώρα και προκρίθηκε στους 16 του τουρνουά, όπου την περιμένει η Καρολίνα Μούτσοβα, που νωρίτερα μέσα στην ημέρα, έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Ναόμι Οσάκα.

Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο μέχρι τα έξι πρώτα γκέιμ, αλλά στο έβδομο, η Σάκκαρη έκανε το μπρέικ και πήρε το προβάδισμα με 4-3. Στη συνέχεια κράτησε πολύ εύκολα το δικό της σερβίς και στο επόμενο έσπασε αυτό της Κονταβέιτ και έκανε το 1-0 με 6-3.

Στο δεύτερο, τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα για την Ελληνίδα τενίστρια, που προηγήθηκε με 3-0 στα γκέιμ και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τελικά με 6-1 το σετ και παράλληλα τη νίκη με 2-0.

Η Σάκκαρη είχε συνολικά 4/7 μπρέικ πόιντ και 10 winners, κέρδισε 58 πόντους και το ποσοστό των κερδισμένων πίσω από το πρώτο σερβίς έφτασε στο 88%.

Αυτή ήταν η ένατη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο, με την Σάκκαρη να παίρνει πλέον κεφάλι με πέντε νίκες έναντι τεσσάρων της Κονταβέιτ.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *