Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Κρμέντσικ: Συγχαρητήρια από την Τσεχική Ομοσπονδία για το γκολ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Share

Ο Μίχαελ Κρμέντσικ βοήθησε με το γκολ του τον Π.Α.Ο.Κ να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και η Τσεχική Ομοσπονδία έσπευσε να τον συγχαρεί για αυτό το επίτευγμα. 

H A.E.K είχε το προβάδισμα με 1-0 στο χθεσινό (29/4) παιχνίδι κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ, σκορ που θα οδηγούσε το ζευγάρι σε παράταση. Ωστόσο η «Ένωση» υπολόγιζε χωρίς τον Κρμέντσικ. Ο Τσέχος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 77΄ και έξι λεπτά αργότερα έκανε με σουτ-βολίδα το 1-1, πριν έρθει ο Ζίβκοβιτς και γράψει το τελικό 2-1 που έστειλε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Τσεχική Ομοσπονδία θέλησε να συγχαρεί τον συμπατριώτη της για το τέρμα που αποδείχθηκε καταλυτικό για τη πρόκριση του Π.Α.Ο.Κ στο τελικό του θεσμού. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Μάικλ Κρμέντσικ βοήθησε στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό τον ΠΑΟΚ με γκολ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

O Μίχαελ Κρμέντσικ μετράει 23 εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα την εφετινή σεζόν, έχοντας βρει δίχτυα εφτά φορές. Βρίσκεται στον Π.Α.Ο.Κ με τη μορφή δανεισμού από την βελγική Κλαμπ Μπριζ, με τους Θεσσαλονικείς να μπορούν να τον αποκτήσουν εάν καταβάλλουν έξι εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει πολλές φορές πως θα του άρεσε να συνεχίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως η τελική απόφαση ανήκει στην ομάδα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *