Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ Κεντρική

Ηρακλής: «Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει»

Share

Το ιστορικό τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή ανακοίνωσε την επανέναρξη των λειτουργιών του, έχοντας ως μπροστάρη τον θρύλο της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ.

«Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει». Με αυτή τη φράση ο ΓΣ Ηρακλής ανακοίνωσε την επανέναρξη των λειτουργειών στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου. Μπροστάρης θα είναι ο θρύλος της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ, ενώ σύμμαχοι σε αυτή τη προσπάθεια αναγέννησης αποτελούν ο Μιχάλης Κυριακού και ο Βαγγέλης Σκούμπας.

Στόχος είναι η επάνοδος του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό, πάνω όμως σε υγιείς και βιώσιμες βάσεις. Το τμήμα βόλεϊ ανήκε στα κορυφαία, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, εκεί όπου μέτρησε τρεις συμμετοχές στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς όμως να ανέβει ποτέ στην κορυφή.

Εντός συνόρων έχει να υπερηφανεύεται για πέντε πρωταθλήματα (2002, 2005, 2007, 2008, 2012), έξι κύπελλα (2000, 2002, 2004, 2005, 2006, 2012) και τέσσερα Σούπερ Καπ (2004, 2005, 2007, 2008).

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλή:

«Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει. Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του Τμήματος που έκανε περήφανους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του Τμήματος θα είναι ο Αντρεϊ Κράβαρικ, εμβληματικός αρχηγός των ομάδων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και ολόκληρη την Ευρώπη.

Μαζί με τον Μιχαλη Κυριακού και τον Βαγγέλη Σκούμπα θα αναλάβουν την αναδιοργάνωση του τμήματος σε ανδρικό και γυναικείο αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου(αγόρια και κορίτσια).

Στόχος θα είναι η σταδιακή επάνοδος του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό θέτοντας υγιείς βάσεις, που θα εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του τμήματος στην κορυφή. Καλούμε όλη την οικογένεια του Ηρακλή να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ενισχύοντας τον Αντρέι Κράβαρικ έτσι ώστε ο σύλλογος να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν σε νέες επιτυχίες.

Εντός των επομένων ημέρων θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου όπου οι επικεφαλής του τμήματος θα παραθέσουν το πλάνο τους για το μέλλον του Ηρακλή».

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *