Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Μεγάλη ανατροπή για την Μαρία Σάκκαρη στο Mutua Madrid Open

Share

Σε έναν αγώνα που είχε συνολική διάρκεια περίπου δύο ώρες(1 ώρα και 49 λεπτά) η Μαρία Σάκκαρη παρόλο που έχασε το πρώτο σετ,κατάφερε να κερδίσει τα υπόλοιπα τρία και απέκλεισε την Αμάντα Ανισίμοβα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο το Mutua Madrid Open(WTA 1000).

Το πρώτο σετ είναι ένα σετ όπου η Σάκκαρη θα θέλει να το ξεχάσει καθώς έκανε πολλά και βιαστικά λάθη,12 τον αριθμό με συνέπεια να χάσει με αυτόν τον τρόπο 5 πόντους στο σερβίς με την απόδοση της να μην παραπέμπει στην τενίστρια που όλοι ξέρουμε.Τελικά δεν πήρε όυτε ένα γκέιμ και έχασε με 0-6 σετ.

Το δεύτερο σετ αποτέλεσε την αρχή της αντεπίθεσης της Μαρίας Σάκκαρη και μάλιστα πήρε τα δύο πρώτα γκέιμ με μεγάλη άνεση.Η αντίσταση της Αμερικάνας τενίστριας Ανισίμοβα ήταν σθεναρή αλλά πλέον είχε ξεκινήσει την πορεία της με σπασμένα φρένα ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ κερδίζοντας με 6-1 και όλα έδειχναν πως ο δρόμος για την επόμενη φάση ήταν ορθάνοιχτος.

Για να φτάσει ωστόσο στο να πάρει το δεύτερο σετ που θα την έστελνε στην επόμενη φάση έπρεπε να κουραστεί λίγο περισσότερο με την Ανισίμοβα να μην είναι διατεθειμένη να καταθέσει εύκολα τα όπλα και μάλιστα έφτασε την διαφορά στον πόντο(5-4) αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου την Σάκκαρη η οποία πήρε με άνεση το επόμενο γκέιμ και απέκλεισε την νούμερο 19 στην παγκόσμια κατάταξη τενίστρια.

Αντίπαλος της στον επόμενο γύρο θα είναι μια εκ των Ντόι η Οζάκα σε ένα παιχνίδι το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.Εκτός από την Μαρία Σάκκαρη στους άνδρες αγωνίζεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος αγωνίζεται στο διπλό με τον αδερφό του Πέτρο ενώ θα μάθει σήμερα τους αντιπάλους του

 

Επιμέλεια κειμένου:Χρήστος Κονδύλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *