Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιγιαρεάλ: “Κλείνει” τον Μαντί

Share

Κοντά σε μία πολύ καλή αμυντική προσθήκη βρίσκεται η Βιγιαρεάλ.

Το “κίτρινο υποβρύχιο” κάνει δικό της τον κεντρικό αμυντικό από την Ρεάλ Μπέτις, Αϊσά Μαντί.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός από την Αλγερία αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2016 στην ομάδα της Ανδαλουσίας και το συμβόλαιο του λήγει αυτό το καλοκαίρι, αφού ο ίδιος δεν ανανέωσε μιας και θέλει το επόμενο βήμα στη καριέρα του.

Ο Μαντί θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν τον Χουάν Φόιθ που είναι δανεικός με οψιόν αγοράς στα 13εκ. ευρώ από την Τότεναμ. Ο Έμερι δεν έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του Αργεντίνου αμυντικού που πιθανότατα θα γυρίσει πίσω στο Λονδίνο.

Επιπλέον, φέτος μετράει 31 εμφανίσεις στις εγχώριες διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπέτις, 27 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κόπα Ντελ Ρέι. Σημειώνοντας μάλιστα και τρία γκολ, όλα για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Για τον Αλγερινό αμυντικό είχε γραφτεί επίσης ότι θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Ίντερ ως ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Από την άλλη πλευρά, για αντικαταστάτης του Μαντί στην Μπέτις “ακούγεται” αρκετά η υπόθεση του Ματέο Μουσάτσιο. Ο Αργεντίνος αμυντικός αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στη Λάτσιο (ήρθε ελεύθερος από την Μίλαν) και όπως όλα δείχνουν το πέρασμα του Μουσάτσιο στη Ρώμη θα είναι σύντομο, διότι δεν έχει πείσει καθόλου τον Σιμόνε Ινζάγκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μουσάτσιο έχει αγωνιστεί για εφτά χρόνια (2010-2017) φορώντας τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *