Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρχιο Ράμος: Μήνυμα παραμονής- Ρίχνει το μπαλάκι στη Ρεάλ

Share

Σύμφωνα με την ισπανική ABC, ο Σέρχιο Ράμος εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει με τη Ρεάλ στο τέλος της περιόδου όπου λήγει και το συμβόλαιό του.

Ο 35χρονος στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2005, θέλει να παραμείνει στην ομάδα όπου μεγαλούργησε. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το ισπανικό ΜΜΕ, ο ίδιος επιθυμεί διετές συμβόλαιο με αντάλλαγμα το κούρεμα των τωρινών αποδοχών του έως και 10%. Στην παραπάνω κίνηση του Ράμος ρόλο έπαιξε και το περιβάλλον του παίκτη και ειδικότερα η σύζυγός του, Πιλάρ Ρούμπιο, η οποία θέλει να μείνει στη Μαδρίτη για επαγγελματικούς λόγους. Έχει ενδιαφέρον, όμως να δούμε και την αντίδραση της Ρεάλ, η οποία φέρεται να έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι τον Νταβίντ Αλάμπα.

Είναι γεγονός ότι ο Ράμος είναι συναισθηματικά δεμένος με τη “Βασίλισσα” και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν, μετά από 16 χρόνια παρουσίας με την φανέλα των “μερένχες”, έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα και 4 Champions League.

Να σημειωθεί ότι μετράει 670 συμμετοχές με τη Ρεάλ όντας 4ος στη σχετική λίστα και σε περίπτωση που ανανεώσει είναι πολύ πιθανό να σπάσει το ρεκόρ του Ραούλ με 741.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *