Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ποτσετίνο: «Ο επαναληπτικός θα είναι διαφορετικός»

Share

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που έκαναν την διαφορά υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε όμως πως ο επαναληπτικός είναι μια διαφορετική υπόθεση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε με τον Μαρκίνιος στο παιχνίδι, ωστόσο είδε την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνει την νίκη με 2-1.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τόνισε πως δεν έχει να προσάψει κάτι στους ποδοσφαιριστές του και ότι οι λεπτομέρειες έπαιξαν το ρόλο τους για να δεχθεί η ομάδα του τα δύο γκολ: «Δεχθήκαμε δύο γκολ στις λεπτομέρειες, ενώ στιγμές πριν μας ισοφαρίσουν θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει το δεύτερο. Ίσως με 2-0 θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, η κατοχή της μπάλας ήταν για αυτούς. Ίσως επήλθε και η κούραση γιατί δεν παίξαμε με την απαιτούμενη ενέργεια. Ξεκινήσαμε να χάνουμε την μπάλα πολύ γρήγορα, αλλά δεν θα πω τίποτα εναντίον των παικτών μου. Η προσπάθειά τους ήταν απίστευτη. Δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και μόνο οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά απόψε».

Στο τέλος, ανέφερε πως ο επαναληπτικός θα είναι διαφορετικός και ότι η ομάδα τα έχει καταφέρει καλά σε Βαρκελώνη και Μόναχο: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Μάντσεστερ. Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική. Ήμασταν ήδη καλοί στο Μόναχο και τη Βαρκελώνη. Η εμπιστοσύνη θα είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, θετικοί και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στον τελικό».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *