Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζενίτ – Μπαρτσελόνα 70-78: Προβάδισμα οι “μπλαουγκράνα” με “καυτό” Ντέιβις

Share

Με τον Μπράντον Ντέιβις να είναι εξαιρετικός για ακόμα ένα ματς, η Μπαρτσελόνα έκανε το break στην έδρα της Ζενίτ και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν αρκετά καλή στο σημερινό αγώνα και μέσα από την άμυνά της κατάφερε να επικρατήσει των Ρώσων με σκορ 78-70. Κορυφαίος, όπως είπαμε, ήταν (ξανά) ο Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ. Επίσης καλός ήταν ο Κόρι Χίγκινς με 16 πόντους, ενώ από 13 πρόσθεσε ο Κάιλ Κούριτς. Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε μια «συμπαθητική» εμφάνιση με 11 πόντους, όμως και πάλι ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, που μας είχε δείξει στην κανονική περίοδο.

Για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ξεχώρισε ο Μπίλι Μπάρον με 19 πόντους και ο Άλεξ Πόιθρες με 14. Ο Κέβιν Πάνγκος έκανε ένα μέτριο ματς, αποτέλεσμα της πολύ καλής άμυνας των Ισπανών. Συγκεκριμένα, ο Καναδός πόιντ γκαρντ είχε 10 πόντους με 6 ασίστ, όμως ταυτόχρονα υπέπεσε σε 6 λάθη!

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 30/4, ίσως στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, με την Μπαρτσελόνα να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της Κολωνίας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *