Type to search

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Π.Α.Ο.Κ: Έτοιμος για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς

Share

Ο Π.Α.Ο.Κ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για τον αυριανό επαναληπτικό απέναντι στην Α.Ε.Κ (29/4, 19:00) για τα ημιτελικά του κυπέλλου, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην ανακοινώνει την αποστολή.

Πανέτοιμοι είναι όλοι στον Π.Α.Ο.Κ για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, όπως αναφέρει στην ενημέρωση του ο «Δικέφαλος του Βορρά». Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν αύριο την Α.Ε.Κ (29/4, 19:00) στο γήπεδο της Τούμπας για την ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, με σκοπό να προφυλάξουν το προβάδισμα με 1-0 που απέκτησαν από τον πρώτο αγώνα και να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατά την προσφιλή του τακτική δεν ανακοίνωσε την 20αδα της αποστολής, καθώς επιλέγει να το κάνει λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Ωστόσο γνωρίζει από τώρα πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα, ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης στην ομάδα, ενώ Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Περέιρα έκαναν θεραπεία και προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *