Type to search

NBA Κεντρική

Μιλγουόκι Μπακς: αναλαμβάνουν τον εμβολιασμό των φιλάθλων τους.

Share

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο προχωρούν σε μία σπουδαία πρωτοβουλία, μιας και θα εμβολιάζουν τους φανς των «ελαφιών».

Η ομάδα του Ουισκόνσιν ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία της με το τμήμα Υγείας του Μιλγουόκι σχετικά με την χορήγηση εμβολίου σε όσους παρακολουθούν τα ματς από κοντά στο Fiserv Forum. Η ηλικία σχετικά με την παραπάνω προσπάθεια αφορά όλους όσους είναι από 16 και άνω, στους οποίους θα χορηγείται το εμβόλιο της Pfizer. Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή στο εντός έδρας ματς των Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς και να έχει διάρκεια περίπου μισής ώρας, με τους φιλάθλους να δέχονται αρχικά την πρώτη δόση. Οι φίλοι των «ελαφιών» μπορούν να προσέρχονται στο Panorama Club του Fiserv Forum που θα λειτουργήσει ως κέντρο εμβολιασμού από τη 13:00 έως τις 14:30, όταν ξεκινά η αναμέτρηση των Μπακς.

«Ενθαρρύνουμε όλους να εμβολιαστούν και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το Τμήμα Υγείας του Μιλγουόκι ώστε να δώσουμε στους φιλάθλους μας αυτήν την εύκολη και βολική ευκαιρία. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για όλους μας να κάνουμε το απαραίτητο βήμα το οποίο θα βοηθήσει να επιστρέψουμε στη φυσιολογική ζωή μας», σχολίασε ο πρόεδρος των Μπακς και του Fiserv Forum, Πίτερ Φέιγκιν.

Επιμέλεια κειμένου: Γιάννης Κουτρουμάνης.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *