Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

”Ανοιχτός σε προτάσεις από Γιουνάιτεντ και ΠΣΖ ο Κριστιάνο”

Share

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης του από το Τορίνο, με το μεταγραφικό καλοκαίρι που ακολουθεί, να προμηνύεται καυτό.

Η Γιουβέντους διανύει μία μέτρια σεζόν, καθώς έχει μείνει μακριά από τον τίτλο και κινδυνεύει να μη συμμετέχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Champions League. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε θα ήθελε να απουσιάζει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες γύρω από την ενδεχόμενη απομάκρυνση του από το Τορίνο.

Συγκεκριμένα, η ιταλική «Tuttosport» αναφέρει πως αν η Γιουβέντους μείνει εκτός Champions League τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει, καθώς δεν τον… ψήνει η προοπτική του Europa League. Οι Ιταλοί το πηγαίνουν κι ένα βήμα παρακάτω, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Όπως τονίζουν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν ερίζουν για την απόκτηση του και θα μπορούσαν να αποτελέσουν έναν ιδανικό αγωνιστικό προορισμό για τον Πορτογάλο, ο οποίος βλέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον είτε και πάλι στο Νησί, είτε στην γαλλική πρωτεύουσα…

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *