Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Οι “μεγάλοι” και ο Απόλλωνας τις συζητήσεις για τα τηλεοπτικά

Share

Το Δ.Σ. της Super League “προχωράει” στη σύσταση επιτροπής από τους Big-4 και τον Απόλλωνα Σμύρνης για τις επαφές που θα γίνουν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από τη νέα σεζόν.

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας αποφάσισε στην σημερινή συνεδρίαση την σύσταση επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης για την διαπραγμάτευση με τους πιθανούς παρόχους για τη κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη νέα χρονιά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εκτός της Nova, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Cosmote. Ο  Παναθηναϊκός έθεσε επί τάπητος τη δημιουργία της Super League Tv, επιλογή στην οποία φαίνεται ότι θα προσφύγει ο Συνεταιρισμός αν το ποσό που προταθεί από τα κανάλια δεν ικανοποιήσει την επιτροπή.

Η ανακοίνωση της Super League :

“Tο Δ.Σ. εξέφρασε τη βούληση να προχωρήσει στη δημιουργία κεντρικού φορέα διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, με τη ρητή επιφύλαξη υφιστάμενων συμβατικών υποχρεώσεων συγκεκριμένων ομάδων. Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός  και ΠΑΟΚ θα εκκινήσει διαπραγματεύσεις για την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων με όλους τους διαθέσιμους παρόχους, για όλες τις μορφές συναφών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Eγκρίθηκε ομόφωνα η συνεργασία με την εταιρεία VEO Technologies ApS για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για την τεχνική υποστήριξη (technical filming) προπονήσεων και αγώνων των ομάδων υποδομών. Η χρηματοδότηση της απόκτησης του εξοπλισμού θα υλοποιηθεί από τη Super League, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόδοσης ποσοστού από το στοίχημα.”

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *