Type to search

Μακ: «Υπέροχο φαγητό το σπανακόρυζο»

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μακ: «Υπέροχο φαγητό το σπανακόρυζο»

Share

Σε μία δήλωση που έχει αρκετούς υποστηρικτές αλλά και πολλούς… haters προέβη ο Σέλβιν Μακ, με τον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού να υποστηρίζει πως το σπανακόρυζο είναι υπέροχο φαγητό. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο γκαρντ του “τριφυλλιού”:

Να πάρουμε το νταμπλ για τους φιλάθλους μας

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερο. Μπορεί το συγκεκριμένο να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων στην Αθήνα.

Εξάλλου το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στα ημιτελικά του των πλέι οφ οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ που έχουμε από τα τρία τελευταία εγχώρια ματς.

Ακολουθούν οι αγώνες του Κυπέλλου που είναι σημαντικοί για εμάς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτούς. Γι’ αυτό και στο ματς με την ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστούμε απολύτως σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στα πλέι οφ. Αντιλαμβάνομαι πως πολύ σημαντικό για εμάς και συνολικά για τον οργανισμό και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας σε μια δύσκολη χρονιά γενικότερα.

Κλείνοντας αυτή μας την επικοινωνία θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι εκτός μπάσκετ. Τις τελευταίες ημέρες επισκεφτήκαμε δύο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Στη Θεσσαλονίκη, όπου μείναμε περισσότερες ημέρες, είχα την τύχη να δοκιμάσω το πιο υπέροχο ελληνικό φαγητό. Μου είπαν ότι λέγεται σπανακόρυζο. Είναι ό,τι καλύτερο έχω γευτεί στην Ελλάδα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *