Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ διεκδικεί την προεδρία της Βουλγαρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Share

Υποψήφιος για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βουλγαρίας ανακοίνωσε πως θα είναι ο Μπερμπάτοφ σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας του.

Ο παλαίμαχος αστέρας των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, που πέρασε και από την χώρα μας με την φανέλα του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως αποφάσισε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του, βάζοντας υποψηφιότητα για την προεδρία της Βουλγαρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο συνέδριο του Ιουνίου.

Ο Μπερμπάτοφ αναμένεται να έχει σε αυτή την προσπάθεια την υποστήριξη άλλων διάσημων ποδοσφαιριστών, όπως ο Μάρτιν Πέτροφ αλλά και ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας, Στίλιαν, που σίγουρα θα τον βοηθήσει στο να εκπληρώσει τον στόχο του αφού έχει αποκτήσει αρκετά καλές διεθνείς σχέσεις μετά την ολοκλήρωση ενός μεταπτυχιακού προγράμματος της  UEFA.

Προηγουμένως είχε γίνει γνωστό ότι ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός θα ήταν στην ομάδα του τρέχοντος μέλους του διοικητικού συμβουλίου Πέταρ Βέλιτσκοφ, όμως όπως φαίνεται ο Μπερμπάτοφ αποφάσισε να διεκδικήσει κατευθείαν την προεδρία του θεσμού.

«Είμαι σε επαφή με τον επικεφαλής της Ρουμανικής FA. Οι Ρουμάνοι έχουν έναν πρόεδρο που είναι νεότερος από εμένα. Έχουν μια στρατηγική, ενώ μας λείπει. Θέλουμε να αλλάξουμε και να αντιμετωπίσουμε πολλά πράγματα, όπως ο καθορισμός αγώνων και ο ρατσισμός. Και θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη των νέων».

«Ο Σερ Άλεξ έλεγε ότι η επιλογή των σωστών ανθρώπων για την ομάδα σου είναι το κλειδί για την επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τους δύο Πέτροφ στη ζωή μου. Όλοι θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα »

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *