Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι 29 πάσες της Λάτσιο προς το θρίαμβο (vid)

Share

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 29 πάσες άλλαξαν συνολικά οι παίκτες της Λάτσιο χωρίς να γίνει το παραμικρό λάθος, για να φτάσει η μπάλα στα πόδια του Τσίρο Ιμόμπιλε και αυτός με τη σειρά του να τη στείλει στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στον αγώνα με τη Μίλαν για την 33η αγωνιστική της Serie A..

Στις νίκες επέστρεψε η Λάτσιο, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να επικρατεί της Μίλαν με 3-0, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 33η αγωνιστική της Serie A, με τους Ρωμαίους να παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα και ενώ έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Οι “λατσιάλι” κέρδισαν τις εντυπώσεις με την αντίδραση τους μετά την ήττα της προηγούμενης Πέμπτης κόντρα στη Νάπολι, αλλά και με το τελευταίο γκολ που πέτυχαν, διά… ποδός Τσίρο Ιμόμπιλε. Η μπάλα άλλαξε 29 φορές κάτοχο, με τους παίκτες της Μίλαν να μην μπορούν να σταματήσουν το εντυπωσιακό passing game των γηπεδούχων, οι οποίοι με υπομονή και συνέπεια “έχτισαν” την επίθεση τους, για να καταλήξει η μπάλα στον Ιταλό striker, ο οποίος με ιδιαίτερο στιλ έκανε το τελικό 3-0.

Δείτε το σχετικό video:

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *