Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Super League 2: Διπλά “ανάσα” για Καραϊσκάκη και ΟΦ Ιεράπετρας

Share

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τη μάχη των playouts και της σωτηρίας για την παραμονή στην Super League 2 η ΑΕ Καραϊσκάκης και ο ΟΦ Ιεράπετρας, επικρατώντας εκτός έδρας των Τρικάλων και της Δόξας Δράμας αντίστοιχα. Χωρίς νικητή η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Πρεμιέρα είχαμε σήμερα (27/04) για τα playouts της Super League 2, στη μεγάλη μάχη για την παραμονή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας, ΑΕ Καραϊσκάκης και ΟΦ Ιεράπετρας, πήραν πολύ σημαντικές νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, με τους Ηπειρώτες να επικρατούν με 1-0 των Τρικάλων, ενώ οι Κρητικοί ξέσπασαν κόντρα στη Δόξα Δράμας, επικρατώντας με 3-0.

Στο τρίτο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των playouts, η Παναχαϊκή ήρθε ισόπαλη στην πρωτεύουσα της Αχαΐας κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 1-1, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, σε έναν αγώνα που αμφότερες οι ομάδες είχαν έλλειψη κινήτρου, δεδομένης της αποτυχίας τους να μπουν στα playoffs του πρωταθλήματος. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει καλύτερα τις συνθήκες του αγώνα, όμως ο Κώστας Σκούπρας είδε τον Κολοβούρη να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε στο 14′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των playouts:

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-1 (Μπάτροβιτς 23′-Μουστακόπουλος 30′)
Τρίκαλα – Καραϊσκάκης 0-1 (Θεολόγος 14′)
Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας 0-3 (Μπαράτα 9′, Περδίκης 29′, Κούστα 82′)
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (05/05)
Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή
ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα
Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7. Παναχαϊκή 30
8. Απόλλων Λάρισας 25
9. Τρίκαλα 24
10. Δόξα Δράμας 21
—————————————
11. ΑΕ Καραϊσκάκης 19
12. ΟΦ Ιεράπετρας 16
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *