Type to search

ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: «Νιώθω καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στην Παρί»

Share

Την καλύτερη περίοδο στη ζωή του από όταν μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν περνάει ο Νεϊμάρ.

Η σχέση μεταξύ Νεϊμάρ και Παρί Σεν Ζερμέν ομολογουμένως έχει περάσει πολλά στάδια από το 2017 που ο Βραζιλιάνος σταρ άφησε την Μπαρτσελόνα για να έρθει στην “πόλη του φωτός”, όμως τα σύννεφα φαίνεται πως έχουν πλέον υποχωρήσει όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Νιώθω πολύ καλύτερα φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν βελτιωθεί. Πέρασα μερικές δύσκολες στιγμές αλλά δούλεψα σκληρά και υπήρξα πάντοτε επαγγελματίας, ασχέτως του τι πιστεύει πολύς κόσμος».
Αναφορικά με το μέλλον του ο ποδοσφαιριστής που κρατάει τον τίτλο της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του αθλήματος δήλωσε πως είναι χαρούμενος στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει πλήρως το τοπίο.
«Έχω ακόμα μέλλον και θέλουμε να κάνουμε αυτό που θα είναι καλύτερο για όλους, είμαι χαρούμενος εδώ»
Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 29χρονου αστέρα λήγει το 2022 και στην μέχρι στιγμής καριέρα του στο Παρίσι έχει σκοράρει 84 γκολ σε 109 συμμετοχές, έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, δύο Coupe de la Ligue και δύο Super Cup ενώ φέτος αξιώνει να ηγηθεί της κατάκτησης του πρώτου Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της Παρί.
Ηλίας Λιακόπουλος

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *