Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Εκτός Λάρισας ο Μπεν Χατίρα – Στη Γερμανία χωρίς να ενημερώσει

Share

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα, μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως ο Ένις Μπεν Χατίρα αποχώρησε από τη Λάρισα, χωρίς να έχει ενημερώσει την ομάδα για την απουσία του, ενώ λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στη Γερμανία.

Δύσκολες και κυρίως ταραχώδεις είναι οι μέρες που περνά η Λάρισα, ειδικά μετά και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ, με τους Θεσσαλούς να βρίσκονται πολύ κοντά στον υποβιβασμό τους από την Super League 1. Το τελευταίο νέο που έρχεται σαν… κερασάκι στην τούρτα της ΑΕΛ, έχει να κάνει με την άνευ δικαιολογίας απουσία του Ένις Μπεν Χατίρα από την πόλη, με τον Τυνήσιο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στη Γερμανία για προσωπικούς λόγους.

Η ενημέρωση των “βυσσινί” στέκεται παράλληλα και στον τραυματισμό του νεαρού Σπύρου Γλυνού, ρίχνοντας νέες “βολές” κατά της διαιτησίας και του αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος και για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας Γλυνός Σπυρίδων από το βάρβαρο κτύπημα του 35χρονου Γιαννούλη, το οποίο ο πιο διαπλεκόμενος Έλληνας διαιτητής Σιδηρόπουλος που τον όρισε ο Κλάτενμπεργκ για να μας καταστρέψει άφησε ατιμώρητο, πριν τον ξεφτιλίσει ο Gestranius στο VAR, έπαθε πολλαπλές ρίξεις συνδέσμων στον αστράγαλο, για αυτό παίξαμε με δέκα παίκτες στα υπόλοιπα 20 λεπτά του αγώνα και πρέπει να μείνει σε πλήρη ακινησία 10 ημέρες με προβλεπόμενη απουσία τουλάχιστον δύο μηνών.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει μονομερώς το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Γερμανοτυνήσιο ποδοσφαιριστή της ΒΕΝ – HATIRA ο οποίος χωρίς να ενημερώσει, είτε τον team manager κ. Κώστα Μαντζιώκα, είτε τους προπονητές του, είτε την Διοίκηση, αμέσως μετά τον άτυχο αγώνα μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, εξαφανίσθηκε από τις προπονήσεις και την κατοικία του στην Λάρισα και σήμερα μετά από αναζήτηση του Ελληνογερμανού manager του, πληροφορηθήκαμε ότι ευρίσκεται στην Γερμανία και θα επιστρέψει στην Λάρισα την επόμενη Δευτέρα, ισχυριζόμενος ότι έχει προσωπικό πρόβλημα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι πληρωμένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα έχουν συμβεί με τις ποδοσφαιρικές συμπεριφορές άλλων ομάδων του Συνεταιρισμού για να υποβιβασθεί η ΑΕΛ στην Super League 2, δεν θα συμμετάσχει στην σημερινή τηλεδιάσκεψη των ιδιοκτητών ή των εκπροσώπων τους των ΠΑΕ της Super League 1».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *