Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Εντυπωσιαμένη με την προόδο του Μιχάι,θεράπεια για Καντουρί

Share

Η πρόοδος του Ενέα Μιχάι έχει εντυπωσιάσει τους επιτελείς του Δικεφάλου, με τον 22χρόνο να δείχνει σε όλους με την στάση του πως επιστρέφει δυναμικά. 

Ο Ενέα Μιχάι πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά μέσα απο την σκληρή δουλεία ,το πείσμα και την αφοσίωση που έχει δείξει μπορεί να αισθάνεται περήφανος, με τον ευατό του καθώς πέρασε ένα δύσκολο δρόμο και τώρα πια έχει μπεί στην τελική ευθεία ώστε, να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αλβανός αμυντικός τραυματίστηκε πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, υπέστη ρήξη χιαστού κάτι που τον οδήγησε στην πόρτα του χειρούργειου, ομώς σήμερα προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Πιο συγκεκριμένα έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης παίρνοντας το χειροκρότημα όλων στην Νεά Μεσημβρία.

Στα αγωνιστικά ο Παόκ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με την Αεκ για τα ημιτελικά του κυπέλλου με  προπόνηση σήμερα το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε βάρος στην τακτική προσέγγιση, ενώ στην συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες μέρος απο το πλάνο που έχει σχεδιάστει ενόψει της Αεκ.

Η Μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί έδειξε πως έχει θλάση πρώτου βαθμού στον λαγονοψοϊτη κάτι που θα τον αφήσει εκτός για 15-20 μέρες.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Σίντζι Καγκάβα και Χοσέ Κρέσπο ενώς μόνος του αλλά στο γήπεδο δούλεψε και ο Άντριαν Περέιρα.

Η Προετοιμασία θα συνεχιστεί αυρίο Μ.Τετάρτη(28/4) με προπόνηση στις 11.00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *