Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί Ρόμα σε παίκτες ενόψει Γιουνάιτεντ: ΄΄Κάντε τους να μας θυμούνται΄΄

Share

Μια πρόσφατη δήλωση του Όλε Σόλσκιερ, πως δεν γνωρίζει πολλά για την φετινή Ρόμα έδωσε την ιδέα στους οπαδούς της Ρόμα να γεμίσουν με πανό την Ιταλική πρωτεύουσα,ώστε να δώσουν κίνητρο στους παίκτες της ομάδας τους. 

Η Ρομά παρά την κακή της πορεία στο πρωτάθλημα(7η), έχει την ευκαρία να πετύχει μια σημαντική διάκριση κατακτώντας το Europa League.

Για να βρεθεί όμως στον μεγάλο τελικό θα πρέπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μανστεστέρ Γιουνάιτεντ που στα χαρτιά φαντάζει ως το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.

Πέρα όμως απο την θέληση για διάκριση στις τάξεις των Ρωμαίων,υπάρχει και ισχυρό κίνητρο το οποίο δόθηκε απο τον Όλε Σόλσκιερ ο οποίος δήλωσε πριν λίγα 24ώρα: ΄΄Δεν ξέρω καλά την Ρόμα και δεν την έχω δει να αγωνίζεται, ξέρω πως έκαναν δύο καλά παιχνίδια με τον Άγιαξ΄΄΄.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις εξαγρίωσαν του οπαδούς της Ρόμα, οι οποιοί για να εκφράσουν την αντίδραση τους κρέμασαν πανό σε διάφορα σημεία της πόλης με την φωτογραφία του Σόλσκιερ και το εξής μήνυμα στους παίκτες τους: Παίξτε με τέτοιο τρόπο ωστέ να μας θυμούνται.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *