Type to search

ΤΕΝΝΙΣ

Σάκκαρη: Επόμενος σταθμός Mutua Madrid Open [pic]

Share

Την Αμάντα Ανισίμοβα θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στο πλαίσιο του Mutua Open της Μαδρίτης, συνεχίζοντας την χωμάτινη περίοδο του τέννις.

Η χωμάτινη περίοδος συνεχίζεται για την Μαρία Σάκκαρη(No.19), η οποία θα συμμετάσχει στο Mutua Open που θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη το δεκαήμερο 29/4 – 8/5. Η αντίπαλος της 25χρονης τενίστριας θα είναι η 19χρονη Αμερικανίδα Αμάντα Ανισίμοβα, Νο.38 στον κόσμο, την οποία η Σάκκαρη είχε αντιμετωπίσει πέρσυ στην φάση των “32” του US Open, επικρατώντας και στα δύο σετ ( 6-3, 6-1).

Η Μαρία Σάκκαρη θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, επιδιώκοντας μία πολύ δυναμική παρουσία. Η Ελληνίδα τενίστρια, δεν έχει πετύχει ποτέ νίκη σε main draw του Mutua Madrid Open, και όντας σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση θα δώσει, όπως πάντα, τον καλύτερο εαυτό της. Εάν καταφέρει να περάσει στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ, ενώ στον τρίτο γύρο δεν αποκλείεται να συναντήσει την Ναόμι Οσάκα. Στην συνέχεια, θα βρεθούν στον δρόμο της πιθανότατα η Καρολίνα Πλίσκοβα και η Τζεν Μπρέιντι, ενώ η Σιμόνα Χάλεπ και η Αρίνα Σαμπαλένκα θα είναι πιθανές αντίπαλοι στα ημιτελικά.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε η Σάκκαρη στην Caja Magica, ήταν το 2019, όπου η 25χρονη τενίστρια αποκλείστηκε από την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο στον πρώτο γύρο. Παρόμοια, είχε αποκλειστεί το 2018 στον πρώτο γύρο από την Κίκι Μπέρτενς.

Μετά την Μαδρίτη, η Σάκκαρη πετάει για Ρώμη και Internazionali BNL D’Italia, που θα διεξαχθεί την εβδομάδα 10-16 Μαΐου.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *