Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Σλίβκα διετίας

Share

Την απόκτηση του 25χρονου Λιθουανού, Βικίντας Σλίβκα, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Μετά την άνοδό του στα μεγάλα σαλόνια της Super League, η “ελαφρά ταξιαρχία” συνεχίζει να ενσωματώνει στο ρόστερ της καινούριους παίκτες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι ο Λιθουανός μέσος Βικίντας Σλίβκα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για χάρη της Χιμπέρνιαν. Ο 25χρονος πλέον θα μάχεται στα γήπεδα της Super League, αφού τα βρήκε σε όλα με την ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στην τριετή θητεία του στην ομάδα της Χιμπέρνιαν μέτρησε συνολικά σε 84 συμμετοχές, 4 γκολ και 10 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού ποδοσφαιριστή, Βικίντας Σλίβκα (Vykintas Slivka). Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995, αγωνίζεται ως μέσος. Προέρχεται από τη Γιουβέντους ενώ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Μόντενα, Γκόριτσα, Ντεν Μπος και Άσκολι. Το 2017 «μετακόμισε» στη Σκοτία και με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν πραγματοποίησε 84 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας και έχει συνολικά 38 συμμετοχές. Μάλιστα δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, στους δύο αγώνες με το Καζακστάν και την Αλβανία για το Nations League, διότι δεν ανήκε σε κάποια ομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τη Χιμπέρνιαν. Κάτι που από σήμερα δεν ισχύει”.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *