Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάικ Τζέιμς: Το email του Μεσίνα που… τον έδιωξε από την Αρμάνι

Share

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε το email που είχε στείλει ο Ιταλός προπονητής στον Αμερικανό γκαρντ ζητώντας του.. έμμεσα  να βρει ομάδα.

Αναλυτικά όσο έλεγε το μέιλ:

«Σε ένδειξη σεβασμού, θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου για την απόφασή μου. Είναι επιλογή μου να μην έχεις χώρο στην ομάδα της νέας σεζόν. Σέβομαι απόλυτα το ταλέντο σου, όμως είμαι προβληματισμένος από τη μεγάλη λίστα με τα παραπτώματα και τη συμπεριφορά σου την σεζόν που πέρασε.

Σε ρώτησα αν αισθάνεσαι ότι μπορείς να ακολουθήσεις τα όσα ζητώ σε θέματα πειθαρχίας, όμως δεν πήρα ποτέ μια πλήρη εγγύηση από μέρους σου. Το γεγονός ότι κανείς από την ομάδα δεν σου μίλησε ή δεν σε τιμώρησε με πρόστιμο, μου φαίνεται ακατανόητο. Το μοναδικό που μετράει για μένα, είναι αυτές οι συμπεριφορές να μην είναι αποδεκτές.

Μίλησα τηλεφωνικά με μέλη του Παναθηναϊκού, των Σανς. Αυτές οι συζητήσεις ενίσχυσαν τα όσα πίστευα. Παρά το ταλέντο σου, σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον το ρίσκο να σπάσεις τους κανόνες και να γίνεις πρόβλημα για την ομάδα, είναι μεγάλο. Δεν θέλω να πάρω αυτό το ρίσκο. Αν γίνει κάτι μέσα στη σεζόν, θα πρέπει να λάβω δραστικά μέτρα πολύ αργά και θα είναι άδικο για την ομάδα, τους ιδιοκτήτες και τους φιλάθλους της Αρμάνι», έγραφε.

Επιμέλεια: Κατερίνα Καμζέλα

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *