Type to search

NBA Κεντρική ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκαριστικός τραυματισμός και τέλος η σεζόν για τον Ντέβιν Κάναντι

Share

Τρομερά άτυχος ήταν ο γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ, Ντέβιν Κάναντι στην αναμέτρηση με τους Ιντιάνα Πέισερς. Στην αρχή του παιχνιδιού ο 24χρονος έπεσε άτσαλα σε προσπάθεια να μαρκάρει σουτ και υπέστη ανοιχτό κάταγμα στον δεξί αστράγαλο, βγαίνοντας νοκ άουτ για τη συνέχεια της σεζόν.

Ένας τραυματισμός είναι πάντα άδικος όταν συμβαίνει, ακόμα παραπάνω όμως όταν έρχεται σε κάποιον που προσπαθεί να κάνει το ξεκίνημά του. Δυστυχώς ο Ντέβιν Κάναντι δεν πρόλαβε να χαρεί το κάλεσμα των Μάτζικ. Ο νεαρός περιφερειακός έχει two way συμβόλαιο που σημαίνει ότι τον περισσότερο καιρό του τον περνά στη θυγατρική ομάδα των Μπλε της Φλόριντα.

Τρία λεπτά και εννιά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου κόντρα στους Πέισερς όλα στράβωσαν. Σε προσπάθειά του να μαρκάρει αντίπαλο σουτ έπεσε πολύ άτσαλα. Παρότι σφάδαζε από τους πόνους στον δεξί αστράγαλο από το ανοιχτό κάταγμα που αποκόμισε ένεκα της πτώσης στο σημείο αυτό, μπόρεσε να χειροκροτήσει τους φιλάθλους και να υψώσει το χέρι ευχαριστώντας τους, καθώς μεταφερόταν με φορείο εκτός γηπέδου. Σειρά έχει το χειρουργείο και ύστερα ξεκινά ο μακρύς δρόμος για την αποθεραπεία. Ελπίζει να γυρίσει την επόμενη σεζόν πιο δυνατός, για να δείξει όσα δεν πρόλαβε τη φετινή, χτίζοντας πάνω στο μακρινό του σουτ που φαίνεται αρκετά αξιόπιστο.

Ο Κάναντι είναι μόνο το πιο πρόσφατο θύμα τραυματισμών στη λίγκα. Κάθε χρόνο συμβαίνουν, προφανώς δεν είναι κάτι καινούριο, όμως φέτος οι παίκτες δεν έχουν προλάβει πρακτικά να ξεκουραστούν καθόλου. Η προηγούμενη σεζόν μετά το σταμάτημα των 144 ημερών λόγω του Covid 19 που έπληξε τον Ρούντι Γκομπέρ κι ενώ η πανδημία στον πλανήτη, τελείωσε Οκτώβρη. Η φετινή ξεκίνησε Χριστούγεννα κι αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Ιουλίου, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να έπονται. Τις τελευταίες μόνο μέρες είδαμε τους Ντένβερ Νάγκετς να πλήττονται και μάλιστα εις διπλούν χάνοντας για το υπόλοιπο της χρονιάς τους Τζαμάλ Μάρεϊ και Γουίλ Μπάρτον και τους Ατλάντα Χοκς να στερούνται τον Τρε Γιανγκ. Άντονι Ντέιβις, Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Ντε Άντρε Χάντερ, Τζον Κόλινς, Τζέιμς Χάρντεν, είναι κάποια από τα ονόματα που ταλαιπωρούνται ανά διαστήματα.

Μακάρι να μην υπάρξουν άλλες απώλειες, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο βάσει του ρυθμού και των απαιτήσεων σε σχέση με τις προθεσμίες για την ολοκλήρωση της περιόδου.

Ντέβιν Κάναντι, Ορλάντο Μάτζικ, Ιντιάνα Πέισερς, Ντένβερ Νάγκετς, Λος Άντζελες Λέικερς, Μπρούκλιν Νετς, Τζον Κόλινς, Λεμπρόν Τζέιμς, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ, Τρε Γιανγκ, Τζαμάλ Μάρεϊ, Γουίλ Μπάρτον, Ρούντι Γκομπέρ, Γιούτα Τζαζ, Ντε Άντρε Χάντερ

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *