Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Premier League: “Εκκωφαντική” Μπέρνλι, πικρία για Γουέστ Μπρομ

Share

Χαμόγελα και πικρία συνδυάζουν τα σημερινά αποτελέσματα της Premier League μετά την απίστευτη εμφάνιση της Μπέρνλι, ένα οριακά αδιάφορο Λιντς- Γιουνάιτεντ και μία αυτοκτονία της Γουέστ Μπρομ.

Απίθανη Μπέρνλι στο “Μολινό” μπήκε…με το μαχαίρι στα δόντια απέναντι στη γηπεδούχο, Γουλβς και κυνήγησε τα πάντα για την σωτηρία της, επικρατώντας τελικά με 4-0. Έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Κρις Γουντ, που με δικό του χατ-τρικ στο πρώτο μέρος, η ομάδα έβαλε γερές βάσεις νίκης, καταλαμβάνει πλέον την 14η θέση της Premier League και νιώθει λίγο…πιο ήσυχη. Τα γκολ συμπλήρωσε ο Γουέστγουντ στο 85ο λεπτό. Η ομάδα του Σάντο Νούνο, από την άλλη,έχει να διαχειριστεί την 12η θέση και έναν αγώνα “φωτιά” με την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στις 2 εστίες , η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ανωτερότητά της σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το “Ελαντ Ρόουντ” (0-0). Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Γκρίνγουντ που νικήθηκε ωστόσο από τον Μελιέ και την εξαιρετική άμυνα της Λιντς. Η ομάδα του Μπιέλσα παραμένει στην 9η θέση, ενώ η Γιουνάιτεντ χάνει ουσιαστικά για τα καλά τις όποιες ελπίδες για την διεκδίκηση του τίτλου βρισκόμενη 10 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι.

Η απόλυτη αυτοκτονία για την Γουεστ Μπρομ που έβαζε…δύσκολα στον ίδιο της τον εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτο , ωστόσο κατάφερε να ελπίζει για τους 3 βαθμούς που τελικά έχασε στο 90’+2′ (2-2) στο σπίτι της Άστον Βίλα. Δύο πέναλτι από πανομοιότυπες φάσεις (απρόσεκτα μαρκαρίσματα εντός περιοχής) έφεραν τις ομάδες ισόπαλες στην ανάπαυλα, με την Γουέστ Μπρομ να βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου από πόδια “μωβ” -αυτογκόλ του Μινγκς. Βέβαια άντεξε, πάλεψε και αυτή η προσπάθεια “γκρεμίστηκε” στις καθυστερήσεις! Οι γηπεδούχοι αναρριχώνται στην 11η θέση, ενώ η Γουεστ Μπρομ κυνηγά το ακατόρθωτο, όντας στην προτελευταία θέση και παρακαλώντας για στραβοπατήματα.

 

Αποτελέσματα 33ης αγωνιστικής:

Γουλβς- Μπέρνλι 0-4

Λιντς- Μάντσεστερ Γιουάιτετν 0-0

Άστον Βίλα- Γουέστ Μπρομ 1-2

*εκκρεμεί το αυριανό παιχνίδι Λέστερ- Κρίσταλ Πάλας (26/4, 22:00)

 

Επόμενη αγωνιστική

Σαουθάμπτον- Λέστερ (30/4)

Κρίσταλ Πάλας- Μάντσεστερ Σίτι (01/5)

Μπράιτον- Λιντς (01/5)

Τσέλσι- Φούλαμ (01/5)

Έβερτον- Άστον Βίλα (01/5)

Νιουκάστλ- Άρσεναλ (02/5)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Λίβερπουλ (02/5)

Τότεναμ- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (02/5)

Γουέστ Μπρομ- Γουλβς (03/5)

Μπέρνλι- Γουέστ Χαμ (03/5)

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *