Type to search

ΑΕΚ Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Με Χασάν και Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός, μέσα οι Αλμπάνης, Αθανασιάδης για την ΑΕΚ

Share

Με  σχήμα έκπληξη η ΑΕΚ στο Φάληρο, πιστός στο 3-4-3 ο Μαρτίνς.

Με το προσφιλές του, τον τελευταίο καιρό, 3-4-3 θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό, στο σημερινό παιχνίδι απένατι στην ΑΕΚ(25/4, 19:30).  Ο Πορογάλος τεχνικός επέλεξε τον Χασάν αντί του Ελ Αραμπί για την θέση του κεντρικού φορ, ενώ θέση βασικού θα πάρει και ο Τιάγκο Σίλβα στα χαφ. Αναλυτικά η ενδεκάδα των «πειραιωτών» : Σα, Σεμέδο, Παππασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Χασάν, Μασούρας.

Στον αντίποδα ο Μανόλο Χιμένεθ επιλέγει ένα 3-5-2, προσαρμόζωντας την τακτική του και στα πλάνα του αντίπαλου προπονητή. Ο Ισπανός έδωσε φανέλα βασικού στον Αλμπάνη, αφήνωντας στον πάγκο τον Λιβάϊ Γκαρσία, ενόψει και της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης αντί του Τσιντώτα. Βασικός και ο Νεντελτσιάρου ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων», μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ:  Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Μάνταλος, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ

Μιχάλης Παυλόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *